Una altra recepta del Delta...si aneu per allà, no tasteu només els arrossos i les anguiles...tasteu també l'escrita que diuen allà (la rajada, vaja) que la fan molt bona!
Ingredients (2 persones):
2 ales de rajada tallades i netes
1 o 2 alls
1 llesca de pa
1 ramet de julivert
1 pesteta o bitxo
10-12 avellanes torrades
1 raig de vinagre
brou de peix suau o aigua
Començarem per a fregir, en una cassola, el pa amb un bon raig d'oli. Fregiu-hi també els alls pelats i el julivert. Passeu-ho al morter juntament amb les avellanes, el bitxo i una mica de sal i de pebre negre i el pa torrat. Feu una pasta ben fina. Deixateu-ho amb el raig de vinagre
Aboqueu la pasta a la cassola i fregiu-la un momentet, ràpidament aboqueu-hi el brou o l'aigua calenta. Deixeu que bulli un parell de minuts i afegiu-hi la rajada salada i empebrada. Es courà rapidament, amb pocs minuts ja hi haurà prou. Serviu i gaudiu-la!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada