divendres, 10 de juliol del 2020

Saltejat d'escudella de blat de moro escairat amb cansalada

D'acord que aquest plat no és, probablement, el més addient per l'estiu...però fa dies que el teniem pendent....ens havíen quedat al congelador uns sobrants de l'escudella de blat de moro escairat que vàrem fer per Nadal (aquí) i vam aprofitar-los amb una mica de cansalada. També queden molt bé amb botifarra de perol. No hi posem mides perquè va ser tot bastant a ull...

Ingredients (2 persones):

el què va sobrar de l'escudella de blat de moro escairat (aquí)
2 talls de cansalada per cap (o dos talls de botifarra de perol)

En una paella es fregeixen els talls de cansalada fins que siguin ben rossos. Es retiren i es reservem. En el mateix oli, saltem l'escudella fins que siguin ben calenta i rosseta. Hi afegim la cansalada, hi donem un parell més de tombs i ho servim.

Seguidors