Bàsicament, hi he afegit una vinagreta de menta i, com que les patates fregides no m'agraden especialment, les he canviades per unes també molt britàniques "jaket potatoes" o sigui, patates al caliu, o en el meu cas, al forn.
Necessitarem:
1 patata grossa per persona sense pelar
200 gr de pèsols
200 gr de pèsols
Per la Vinagreta de menta:
vinagre
menta seca
oli sal i pebre
Coem al forn (o millor al caliu) les patates amb pell i tot ben netes. A part, preparem una vinagreta: utilitzarem una part de vinagre per dues d'oli, menta seca en pols (una bona quantitat), sal i pebre. Ho batrem tot fins a lligar la vinagreta. A part també, bullim els pèsols, i un cop cuits, els passem per la minipimer, obtindrem un puré. Llavors ho barrejarem amb la vinagreta fins aconseguir una pasta més fluida (al gust de cadascun).
Servim les patates obertes per la meitat i al damunt, la salsa.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada