diumenge, 2 de maig de 2010

Formatge fresc

Una manera fàcil de preparar formatges frescos al nostre gust. Com a aperitiu amb torradetes o per esmorzar! Si ho volem preparar cal tenir una mica de previsió, però es molt senzill en realitat.
Ingredients:
4 iogurts naturals (per unes 8-10 peces de la mida d'una nou)
sal
les vostres espècies favorites (en aquest cas: pebre vermell fumat, orenga, pebre negre i anet)

Folreu un colador amb un drap gran blanc i aboqueu-hi els iogurts, afegiu-lis una mica de sal, tapeu-lo amb les puntes del mateix drap (per exemple) i deixeu-ho tota la nit escorrent-se. A l'endemà al mati, us trobareu una pasta de consistència força cremosa, feu-ne boletes i tireu-hi per damunt les espècies que més us agradin. Conserveu al frigorific (aguanten molt bé 4 o 5 dies).

1 comentari:

Teresa ha dit...

Quins formatgets més xulos i bons!!!n'he fet alguna vegada, però la idea d'especiar-los no he provat, ho faré.
Salutacions

Seguidors