Ingredients (4 persones):
1 conill d'1 kg
1 moniato gros
200 g de bolets secs
1 ceba grossa
2 tomàquets madurs
1/2 copa de vi ranci
1/2 copa d'anís sec
alls
1 fulla de llorer
farigola
julivert
ametlles torrades
sal i pebre negre
El conill es talla a trossos, es sala i s'empebre. En una cassola amb oli es posen els trossos de conills i s'enrosseixen, quan agafin color es retiren i es reserven.
A la mateix cassola, s'hi posa la ceba tallada ben menuda, se li dóna unes voltes i s'afegeix el tomàquet pelat i picat, el llorer i la farigola. Es deixa coure uns minuts, i s'afegeix llavors el conill un altre cop, el vi ranci i l'anís, deixem que s'evapori l'alcohol i s'hi afegeix aigua que cobreixi el conill (si els bolets són secs podriem aprofitar-ne l'aigua d'hidratar-los). Es deixa coure a poc a poc. A mitja cocció s'hi afegeix el moniato pelat i tallat a daus i els bolets. Mentrestant s'haurà fet una picada amb els alls, el julivert i les ametlles torrades. S'afegeix la picada a la cassola, es tapa i deixem que acabi de coure. Al final, si cal, rectificarem de sal.
1 comentari:
Bellissima questa ricetta! Il coniglio mi piace molto e preparato così, con funghi..magari porcini dev'essere molto appetitoso! Brava!
Publica un comentari a l'entrada