Un clàssic de la cuina casolana: els fideus a la cassola. Aquesta és la versió familiar.
Ingredients (2 persones):
150 g de fideus grossos
1 patata
2 o 3 tomàquets
1 pastanaga
1ceba
3 talls de cap de costella (300-400g)
500 cc d'aigua
all i julivert
Primer començarem per enrossir el cap de costella tallat a trossos a la cassola amb una mica d'oli.
Quan tingui ja color, hi afegirem el tomàquet ratllat i l'all i el julivert tallat ben petit i deixarem que cogui uns minuts. Passat aquest temps, hi afegirem la pastanaga tallada a rodanxes finetes i la patata pelada i també tallada a làmines fines. Fins aquí ho teníem a poc foc
Hi abocarem l'aigua i deixarem que cogui a mig foc. quan l'aigua comenci a bullir, contarem 20 minuts i llavors hi tirarem els fideus. Vigilarem l'aigua i si cal, n'hi afegirem més però calenta.
Ho deixarem 10 minuts més i ja ho tindrem a punt.
3 comentaris:
La meva mare ho prepara així, però també li possa carxofa, ara que és temps. Surt un plat sensacional, quines ganes de menjar.
Petons!!!
És un plat que m'encanta, quan vaig a dinar a casa ma mare li demano sovint! segur que la teva versió també queda boníssima!
Petons
Sandra
Che buona la pasta con le costine! Mi hai fatto venire proprio voglia di prepararla! Bacione
Publica un comentari a l'entrada