dilluns, 30 de maig del 2011

Brownie d'ametlla i canyella

 Aquestes galetes són un clàssic de la gastronomia americana, n'hi ha un munt de variants , per la xarxa en trobes de tota mena d'ingredients, si bé bàsicament és xocolata, sense llevat i amb alguna fruita seca a trossets. Aquesta versió la varem fer ja fa un parell de setmanes.

Ingredients (15 o 20 peces):
225 g sucre
120 g xocolata de cobertura
60 g mantega
2 ous
90 g de farina
50 g d'ametlles crues i sense pell
canyella en pols

Fondre al bany maria o al microones la xocolata amb la mantega. Barrejar-ho tot bé, i afegir-hi els ous sencers batuts com si anessim a fer una truita. Quan sigui tot ben barrejat, hi afegim el sucre i seguim treballant-ho tot. finalment hi afegim la canyella al gust i les ametlles crues.
Ho aboquem en una safata, cal que no ens quedi gaire gruixuda la pasta un cop l'haguem escampat damunt la safata (dos dits va bé).
Enfornem a 180º durant una mitja hora. La part de dalt cal que ens quedi cruixent, i l'interior que no ens quedi sec.



2 comentaris:

Gemma ha dit...

Xocolata i ametlla, una combinació deliciosa. I t'ha quedat cuit al punt, cremós per dins i gens sec... Bonísim!

La cuina de l'Eri ha dit...

Com diu la Gemma, fa una pinta excel·lent! Quan està cuit al punt, és una delícia! M'encanta. Petons

Seguidors