dilluns, 2 de maig del 2011

Iogurt amb plàtan i pebre vermell picant


Unes postres hindús ben senzilles de fer i molt pràctiques si volem aprofitar uns plàtans massa madurs. De fet, aquest plat és una guarnició per acompanyar curris i plats picants, però a cas el fem com a postres.

Ingredients (2 persones):
2 o 3 plàtans madurs
1 iogurt tipus grec natural
1 mica de sal
pebre vermell picant al gust

Aboquem el iogurt natural en un bol, i a part, aixafem amb una forquilla els plàtans fins a deixar-los reduïts a pur´re. Barregem els plàtans amb el iogurt, salem una mica.
Repartim la barreja en copes i hi tirem pel damunt una mica de pebre vermell picant al gust.

4 comentaris:

Ornella ha dit...

Buongiorno carissima! Ma che bella salsa, non la conoscevo ma mi piacerà sicuramente, adoro le banane! Un abbraccio

Cristina ha dit...

M´agrada molt el iogurt i el de plàtan el trobo boníssim...i vés per on no sabia d´aquesta recepta hindú.No se si podria perquè amb el picant he d´anar molt en compte. De totes maneres sempre s´aprenen noves idees.

Gemma ha dit...

Una combinació de sabors sorprenent, han de ser unes postres molt originals. Senziles però perfectes per soprendre als convidats!

conpanyvino ha dit...

Ummmh! iogurth amb pebre vermell de postre... molt original!!!

Seguidors