dimarts, 26 de juliol del 2011

Truita agredolça

Una altra recepta del llibre d'en J. Lladonosa "El Gran llibre de la cuina Catalana"; en aquest cas una recepta per a fer truita de riu, senzilla i sorprenent.

Ingredients (1 persona):
1 truita
1/2 tassa de mel
1 dl de vinagre
farina i oli

Començarem per a fregir la truita salada i enfarinada. Un cop sigui ben rossa de tots dos costats, la traiem i la reservem. Escorreu una mica d'oli de fregir-la i a la mateixa paella i amb l'oli restant, aboqueu-hi el vinagre i deixeu que es redueixi a la meitat. Quan estigui ben reduït, hi afegirem la mel i deixem uns minuts més. Quan la salsa sigui ja densa i un pèl caramelitzada, l'aboquem ben calenta damunt la truita i ja ho podem servir.

3 comentaris:

Unknown ha dit...

ostres, s'haurà de provar, mai he encertat cap recepta amb truita! :)
una salutació,

conpanyvino ha dit...

Jo sempre la faig al forn farcida de pernil ibèric, però ara ja sé una altre manera de fer la truita, gràcies per la recepta!!

La cuina de l'Eri ha dit...

Hola,
No l'havia vist mai cuinada amb aquesta salseta, que segur que li queda molt bé. En prenc nota! Petons

Seguidors