dilluns, 1 d’abril del 2013

Torronada de Vilassar


Aquesta recepta és extraordinariament senzilla i agradarà moltíssim als amants dels cigrons. La vàrem trobar en un llibre anomenat "Del mercat a la taula" editat per la Diputació de Barcelona. Es tractava d'un recull de receptes de la clientela dels mercats i les places de Barcelona.  Aquesta recepta era d'una senyora de Vilassar. Les proporcions estan fetes a ull doncs vam aprofitar un grapat de cigrons que ens havíen sobrat i guardàvem a la nevera.

Ingredients (per persona):
150-100 gr de cigrons ja cuits (aproximadament)
3 o 4 talls de cansalada viada a trossos

En una paella aboquem un raig d'oli i enrossim els tallets de cansalada. Quan estiguin dauradets, en reservem uns quants i a la paella aboquem els cigrons ja cuits. Els anem aixafant amb la forquilla fins a formar una pasta. Li donem la forma de truita i deixem que cogui per la banda d'abaix. Li donem la volta com si fos una truita i deixem que cogui de l'altra banda. (a nosaltres ens va quedar una mica blanqueta aquest cop, millor que quedi més rossa).

Servim la torronada en un plat i aboquem pel damunt els tallets de cansalada prèviament reservats.

Si els cigrons són de pot, potser seran una mica massa durets per aquesta recepta, els hi podem afegir una mica d'aigua i deixar que facin xup-xup a la paella amb la cansalada fins que es tornin ben tous i els poguem aixafar i es formi bé la pasta.

3 comentaris:

Unknown ha dit...

Una manera diferent s'aprofitar i menjar cigrons! s'haurà de tastar

Tapa't de tapes ha dit...

òndia! Tan fàcil de fer i un resultat tan xulo. La provarem de fer a casa! Petons

Jordi Beumala ha dit...

Eps! en aquell llibre m'hi van publicar una recepta...però no recordava aquesta torronada!!! Gràcies, ara m'ho miraré i aviat la tastarem!

Seguidors