dimarts, 15 de juliol del 2025

Amanida de patates i confitat

 

Una altra recepta amb confitats, que és com els hi diuen a la Garrotxa als envinagrats. Aquesta també l'hem treta de la revista dels mercats de Girona..font inesgotable d'inspiració!


Ingredients (2 persones):

4 patates mitjanes
1 ceba tendra
1 all tendre
1 o 2 bitxos confitats
bròquil confitat al gust
nosaltres hi hem afegit fonoll mari de Menorca

una maionesa: ou sencer, oli i un all. Ha de ser suau

pebre vermell dolç per amanir

Farem una maionesa amb el turmix i la reservarem.

Netejarem i pelarem les patates, tallant-les a daus. Els bullirem en una olla. En aquest cas, cal tirar les patates a l'olla quan aquesta estigui bullint. Salarem i quan siguin cuites les patates, les escorrerem i reservarem.

Pellarem i picolarem ben fines les cebes i els alls tendres. També tallarem a trossets el bitllo i el bròquil

Barrejarem les patates amb tots aquests indredients. hi afegirem olives al gust i pel damunt  la maionesa.
Servim decorat amb pebre vermell dolç.

Seguidors