dilluns, 13 d’octubre del 2014

Mince Pie o Pastissets de Carn V .2.0

Durant una recent visita a Anglaterra vam tenir ocasió de provar els famosos pastissos de carn anglesos..n'hi ha de moltes menes, alguns porten verduretes (pastanaga i patata basicament), alguns porten salses..aquesta és una versió una mica lliure d'un d'ells; la diferència principal és que varem fer servir pasta de fer panadons mallorquins que teníem congelada!

Ingredients:

pasta de fer panades mallorquines (aquí)
1 botifarra crua
pebre negre
nou moscada
farina de galeta
retalls de paper de forn en forma de quadrat d'uns 5 cm de banda

Començarem per esparracar la botifarra i barrejar-la amb el pebre negre i la nou moscada al gust (cal que es noti la nou moscada!) i una mica de farina de galeta per lligar-la.

Dividim la pasta en porcions una mica més gran que un ou. Separem un terç de cada boleta. Els 2/3 restants els posem damunt el paper i anem aixafant i aixecant les parets fins a fer-ne una cassoleta. De la part petita fem una tapa plana i rodona amb un forat al mig. Farcim cada cassoleta amb la botifarra preparada com hem descrit abans. Tapem amb la tapeta i segellem els costats.

Enfornem a foc calent (180º) fent servir com a base el paper de forn. Quan la pasta sigui dauradeta, ho traiem del forn. Es pot menjar calent o fred (per fer un pícnic,per exemple).

1 comentari:

Palmira POM ha dit...

Quina pinta més bona!
Sempre diuen que a Inglaterra es menja malament però tenen unes coses boníssimes si es preparen bé.
I aquestes pies tot i que adaptades em semblen genials!
Una abraçada,
Palmira

Seguidors