dimecres, 6 de juny del 2018

Gelat de trufa i licor d'herbes del Delta


Aquesta recepta d'avui és fruit d'una pífia i la seva posterior rectificació...teníem en ment fer una cosa, no ens en vam sortir i vam improvisar-ne una altra.....El resultat va ser molt i molt bo!

Ingredients:
400 g de nata
125 g de xocolata negra de cobertura
1/2 gotet de licor d'herbes del Delta de l'Ebre
1 cullerada sopera de sucre 
25 g de mantega

Agafem 200 gr de nata per muntar i l'escalfem sense que bulli. Dissolem, quan sigui ben calenta la xocolata a trossets, la mantega i el licor. Remenem fins que sigui ben desfet tot i deixem refredar.

A part, muntem la resta de la nata (amb la màquina addient). Quan sigui mig muntada, hi afegim la cullerada de sucre i seguim muntant-la. Quan sigui ben ferma, la barregem amb molt de cura amb la trufa. Posem al congelador i ja ho tenim!! La consistència serà cremosa i no caldrà anar remenant-la constanment per a suavitzar-la i "trencar" els trossets de gel.

Seguidors