Ultimament pel rongle d'Olot (petit mercat de pagès que es situa al costat de la plaça o mercat fixe) hi apareix un venedor d'origen indú que acostuma a tenir verdures d'allà que ell mateix conrea al seu hort...l'últim cop li varem comprar el carbassó hindú i ell mateix ens va sugerir la recepta...
Ingredients (2 persones):
1 carbassó mitjà hindú (també val amb els "normals")
1 culleradeta de llavors de comí
1 culleradeta de llavors de mostassa
1 fulles seques de curry
1/2 culleradeta d'asafètida
1 culleradeta de llavors de comí
1 culleradeta de llavors de mostassa
1 fulles seques de curry
1/2 culleradeta d'asafètida
1 bitxo de cirereta verd o similar
1 iogurt tipus grec
1 iogurt tipus grec
Começarem per pelar i ratllar el carbassó.
En una cassola o paella gran, saltajarem lleugerament les llavors amb una mica d'oli. Quan comenci a fer olor, hi afegim les fulles de curry , el bitxo ben picolat i l'asafètida. Deixem uns segons al foc i hi afegim el carbassó ben ratllat, sal i pebre nebre. Deixem que es cogui a foc baix el carbassó.
Un cop tinguem el carbassó cuit i refredat, hi barregem el iogurt grec i si volem "arreglar" la textura i fer-la més fluida, hi podem afegir llet. Servim fred.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada