dimecres, 16 de novembre de 2022

Espatlla de cabrit rostida a la castellana


Des d'aquest estiu teniem al congelador una espatlleta de cabrit i , finalment, ens hem decidit a fer-la rostida a la castellana, es a dir, en rostit sec i no pas el típic rostit húmit català...Es molt senzill de fer i ens va quedar força bé, tot i que ho haguessim pogut acompanyar de patates al caliu o similar a més de fer una amanida com vam fer...

Ingredients (2 persones):

1 espatlla de cabrit o de lletó

sal i pebre

cassola de fang i un got d'aigua


Preparem l'espatlla amanint-la amb sal i pebre.

Encenem el forn a 220 i quan sigui calent farem el següent: abocarem  en una cassola de fang un got d'aigua i lhi posarem l'espatlleta que no arribi a tocar l'aigua i ho enfornarem. quan hagi passat aprox. uns 40 minuts, la girem i la podem mullar amb el caldet que hagi fet i la deixem coure per l'altra banda..Quan sigui torradeta i cuita, la traiem i la servim. A la cassola de fang o al voltant d'ella podriem aprofitar per a fer alguna patata al caliu i acompanyar el plat.

Seguidors