Des d'aquest estiu teniem al congelador una espatlleta de cabrit i , finalment, ens hem decidit a fer-la rostida a la castellana, es a dir, en rostit sec i no pas el típic rostit húmit català...Es molt senzill de fer i ens va quedar força bé, tot i que ho haguessim pogut acompanyar de patates al caliu o similar a més de fer una amanida com vam fer...
Ingredients (2 persones):
1 espatlla de cabrit o de lletó
sal i pebre
cassola de fang i un got d'aigua
Preparem l'espatlla amanint-la amb sal i pebre.
Encenem el forn a 220 i quan sigui calent farem el següent: abocarem en una cassola de fang un got d'aigua i lhi posarem l'espatlleta que no arribi a tocar l'aigua i ho enfornarem. quan hagi passat aprox. uns 40 minuts, la girem i la podem mullar amb el caldet que hagi fet i la deixem coure per l'altra banda..Quan sigui torradeta i cuita, la traiem i la servim. A la cassola de fang o al voltant d'ella podriem aprofitar per a fer alguna patata al caliu i acompanyar el plat.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada