Una recepta de la famosa xef Maria Nicolau, fàcil de fer i que queda molt sorprenent i bo (que és el més important, clar..)
Ingredients (per persona):
1 verat sense espines
taronaja. la pell i el seu suc
salsa de soja
oli
sal i sucre en bona quantitat (meitat i meitat)
Demanarem al peixater que ens tregui cap i espines del verat (es poden aprofitar per fer fideus o arròs).
Posarem els talls ben nets en una safata i els cobrirem amb sucre i sal (meitat i meitat). Els deixarem mínim una hora a la nevera, quan més gruixut, més temps, es clar.
Els traurem d'allà passat aquest temps i els netejarem de la sal i el sucre i els cobrirem amb una vinagreta feta de la pela de la taronja, el seu suc, oli d'oliva i salsa de soja. Deixem reposar una estoneta , i ja ho tindrem!!! (sí, no cal coure'ls, amb la sal i el sucre n'hi ha prou)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada