dimarts, 24 d’abril del 2018

Galtes de rap a l'all cremat

Aquest plat és molt senzill i té l'avantatge de fer-se amb una part del peix amb zero espines: les galtes de rap....

Ingredients (2 persones):

10-12 galtes de rap
3 o 4 alls pelats
1 tomàquet madur
julivert

En una cassola i amb una mica d'oli, sofregim els alls a foc baix fins que agafin color però no ennegreixin. Retirem els alls i els posem en un morter. Piquem els alls juntament amb el julivert.

Salem i empebrem les galtes i les sofregim lleugerament. Les retirem del foc i reservem.

Sofregim el tomàquet i quan sigui concentrat, hi afegim una mica d'aigua i les galtes. Hi afegim ràpidament els alls i juliverts picats i deixem que faci xup-xup fins que sigui cuit tot , però no gaire! el rap, millor deixar-lo una mica cruet.

3 comentaris:

El pare ha dit...

Ràpid de preparar i amb un resultat extraordinari.
Una abraçada.

Anònim ha dit...

Em fan molta gràcia les teves receptes. Tan tradicionals i orignals alhora.

Per cert, d'on les treus les galtes de rap? En venen de galtes soles? 10 o 12, tot just!
MOltes gràcies!
Marta

Anirac ha dit...

Hola,

les hi compro al "meu" peixeter ...al mercat de Santa Caterina...sospito que en té quan la gent li compra masses cues de rap i li deixa masses caps ....

Seguidors