dissabte, 14 de maig del 2011

Formatge amb oli

Una manera ben fàcil d'aprofitar trossos de formatge que han quedat a la nevera o que s'han fet massa secs, per exemple. No hi ha quantitats perquè tot va una mica a ull, per començar dependrà de quan formatge tinguem i com són els pots on el ficarem (cal que es puguin tancar hermèticament).

Ingredients:
formatge tallat a daus ( més o menys)
llorer
farigola
grans de pebre negre
oli d'oliva

Posem els formatge tallat a daus al pot, entre mig hi ficarem la farigola al gust, el llorer i ho omplirem amb oli. Afegirem els grans de pebre i acabarem de cobrir-ho tot amb més oli. Tapem el pot hermèticament i ho deixem reposar com a mínim un mes.
Passat aquest temps, ho podrem consumir i ja veurem com haurà agafat el gust de l'oli i les herbes.

2 comentaris:

Gemma ha dit...

Molt bona idea! Jo els trossos que sobren de formatge els aprofito per fer formatge ratllat, però ara els guardaré per provar aquesta conserva. Segur que queda molt bona amb les herbetes...

A peu coix. Núria Sagués ha dit...

M'encanta
Sempre fas unes aportacions molt interessants, les faria totes però no tinc temps material!!!!
Aquesta no se'm pot escapar. gràcies

Seguidors