dimarts, 16 d’octubre del 2018

Truita d'albergínies i poma


La idea per a aquesta recepta l'hem  treta d'un programa de cuina de la tele....fàcil i boníssima!! Ideal com a segon plat o per a fer un pic-nic...bona tan freda com calenta....què més és pot demanar?

Ingredients (2 persones):
4 ous
1 raig de llet
2 albergínies mitjanetes
1 poma
llavors de sèsam (opcional)

Tallarem l'albergínia a dauets després de treure-li la pell. Salem i deixem escòrrer per a treure l'excès d'amargant.

Batrem els ous i hi afegirem un xic de llet per amorosir-los.

En una paella amb oli, començarem per coure i enrossir les albergínies (foc fort). Quan siguin quasibé cuites, hi afegim la poma tallada al moment a dauets i sense pell. Salem i empebrem i deixem que cogui.Si hi volem afegir el sèsam, ho fem ara (una cullerada de sopa rasa).

Hi afegim, quan la poma sigui ja mig cuita, els ous i procedim a fer la truita com habitualment.




1 comentari:

MBG ha dit...

Ràpid i fàcil. Ha de ser boníssima!

Seguidors