diumenge, 26 d’abril del 2020

Entrepà Almussafes

Els valencians tenen una varietat d'entrepans envejable...aquest n'és un dels més populars...fàcil de fer i molt bo. Vindria a ser una versió "millorada" del que aquí en diem un mallorquí. El nom li vé de la localitat d'almussafes, on es va començar a fer i des d'on s'ha popularitzat.

Ingredients (1 persona):

1 panet (nosaltres un llonguet)
2-3 talls de formatge de barra tipus Cadí
sobrassada
1 ceba mitjaneta

Cal que el llonguet estigui torradet i cruixent.

Fem un sofregit amb la ceba i mentrestant, tallem per la meitat el llonguet, escampem la sobrassada per cada un dels dos trossos i hi posem damunt d'un d'ells, els talls de formatge. Jo perquè estigui ben torrat, calentó i cruxient, en aquest punt ho vaig possar damunt una planxa de cuina que tinc, així el formatge va començar a fondre's. Aboquem pel damunt la ceba ben cuita i calenta i tanquem l'entrepà i el servim!

1 comentari:

Pep ha dit...

Fica-li dins una francesa ben primeta.

Seguidors