Aquesta coca segueix una de les moltíssimes receptes del llibre "Coques Valencianes" de Chelo Peiro que van tenir l'oportunitat de comprar durant la nostra visita a la ciutat de Valencia el juny passat...El llibre és albsolutament recomanable pels amants de la cuina i del les coques, clar...
Vam fer servir pel farciment alguns dels ingredients que ens vam portar d'allà també..la recepta original, porta com a condiment principal és la tonyina de sorra, que es pot trobar, per exemple, a alguns supermercats. Nosaltres em fet unes variants amb tonyina salada (que comprem al Mercat de Santa Caterina) i tonyina fumada i pop sec i fumat, doncs n'hem fet varies...
Ingredients (4 coques).
olives negres sense pinyol (nosaltres, kalamata sense pinyol)
tàperes
ceba crua
tonyina salada, tonyina fumada o pop sec.
tàperes
ceba crua
tonyina salada, tonyina fumada o pop sec.
Pasta de coca
Primer hem agafat els ingredients i els hem picat el més petit que hem pogut. Hem posat en un platet una mica de cada cosa i hi hem afegit la tonyina salada en un, la tonyina fumada en un altre i el pop sec en un altre. Aquests ingredients, també a tallets petits. Ho amanim amb oli i una miqueta de sal. Deixem que tot es barregi i que reposi.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada