dimarts, 20 de febrer del 2024

Mussola (o moixina) a l'all cremat

 


De nou una recepta amb mussola, el petit tauró comestible que de tant en tant apareix a les peixeteries..es ecònomic i no té espines, ideal per nens i per a qualsevol que no li agradi anar traient i vigilant les espines..Aqui el varem fer seguint una recepta tradicional d'all cremat...en aquesta variant d'all cremat la recepta porta sofregit de tomàquet...


Ingredients (2 persones):

300 g de moxina (més o menys) a trossos

2-3 tomàquets madurs ratllats (jo, de llauna sencers naturals)

4-5 alls pelats

Enrossirem bén be els alls pelats en una cassola. Quan siguin ben rossos, els retirem i hi posem tomàquet ratlla i deixem que concentri el sofregit. Els alls, els picuem en el morter. Quan el sofregit sigui quasi fet, hi afegim la moxina salada ja i els alls picats al morter. Deixem que cogui tot junt i servim...



Seguidors