Una recepta d'aquelles de llepar-se'n els dits! peus de xai amb panses i pinyons..Els peus de xai els podeu trobar fàcilment a les parades de tripaires dels mercats; sortosament, aquestes parades que havien estat a punt de desaparèixer, han renascut gràcies als immigrants, sobretot llatins, que sembla que en son molt aficionats...
Ingredients (2-3 persones):
400 g de peus de xai ja nets
un grapat de panses
un grapat de pinyons
1 ceba grossa
2 tomaquets madurs
1-2 alls
julivert
una picada : amb all . safrà i 10-12 ametllets torrades
Els peus els bullirem amb sal i llorer fins que quedin tendres. Reservarem una mica d'aigua de bullir-los i els colarem i posarem en una cassola.
En aquesta cassola, prèviament, haurem posat ceba picolada fina i all també ben picoladet. Quan comenci a transparentar, hi posarem tomàquet ratllat i julivert picat. Quan la salsa sigui ben concetrada, llavors és el moment d'afegir-hi els peus de xai i el gotet d'aigua de bullir-los.
Deixarem que bulli tot junt un quart d'hora aproximadament i hi afegirem la picada deixatada amb el mateix suc. hi afegim també les panses i pinyons prèviament remullades una bona estona amb aigua.
Que cogui tot junt deu minuts més i ja ho tindrem!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada