dissabte, 20 d’abril del 2024

Pèsols amb sepionets i botifarra negra

 


Aprofitant la temporada de pèsols em fet aquesta recepta..fàcil de fer i de resultats brutals...

Ingredients (2 persones).

1 kg de pesols amb tavella
2 trossos de botifarra negra
300 gr de sepionets nets
1 ceba
2 o 3 alls tendres
2 o 3 tomaquets madurs

No cal dir que el primer pas sera desgranar els pèsols. Un cop els tinguem desgranats els reservarem.

En una cassola, farem un sofregit amb la ceba i els alls picolats ben fins. Salem i empebrem amb moderació. Quan comenci a transparentar, hi afegirem els sepionets i poc després els tomàquets picolats i deixarem que cogui tot junts uns minuts.

quan el tomàquet comenci a concentrar-se, hi afegim els pèsols i un gotet d'aigua. Tapem i deixem que faci xup-xup. quan sigui pràcticament cuit, a part de rectificar de sal i pebre, hi afegirem els talls de botifarra i deixarem coure uns cinc o deu minuts més màxim.

Seguidors