dilluns, 17 de febrer del 2014

Salsa puttanesca (per a tota mena de pasta)

Varem fer aquesta recepta de salsa per acompanyar uns espaguetis frescos casolans amb espinacs (aquí). Com veureu es molt senzilla de fer i no ens caldrà tenir ingredients gaire complicats. Si no voleu fer la pasta fresca, es pot fer servir la seca , es clar!!

Ingredients (per 4 persones i uns 400 g d'espaguetis):

100 g d'olives negres sense pinyol (o d'Aragó despinyolades)
5 o 6 filets d'anxova
1 cullerada sopera de tàperes
1 o 2 alls al gust
1 bitxo (opcional, però recomanable)
1 cullerada de julivert trinxat
2 o 3 tomàquets madurs ratllats
sal i pebre negre


Trinxar ben petits els alls pelats. Tallar el bitxo a trossets també. Posar les tàperes una estona en remull perquè perdin la fortor i després eixugar i trinxar grollerament.

En una paella amb una mica d'oli, hi tirem els alls i el bitxo i deixem que comencin a enrossir, però sense agafar quasi color, només que es trenqui el blanc. Hi afegim les anxoves, les olives i les tàperes. Deixem que es desfacin les anxoves i hi afegim el tomàquet trinxat. Deixem que es concentri i que es faci bé el sofregit. A mig fer el sofregit, caldrà que hi afegim el julivert trinxat. Deixem que s'acabi de fer i ja tindrem la salsa llesta.

2 comentaris:

Mònica Tarradellas ha dit...

No he tasta mai aquesta salsa...però ha de ser boníssima! Petons!

No tot són postres ha dit...

Per a mi sense bitxo... i a gaudir!!!!

PTNTS
Dolça

Seguidors