dijous, 14 de gener del 2021

Torrada de moll de l'os a la brasa

 

Aquesta torrada la varem veure fer pel Santi Taura en el seu programa de cuina de la tele de les Balears. Resulta que té uns capítols de cuina al camp , amb cuina a la brassa o al foc directament que estan molt bé (si tens barbacoa o possibilitat de fer foc de camp sense provocar una catàstrofe, clar) i són molt interessants . Així que, aprofitant que tenim una mini-barbacoa elèctrica molt senzilleta però efectiva, ens vam decidir a provar a fer això...


Ingredients (per persona):
1 torrada
1 os de moll (els del brou, sense salar)
1 trufa (opcional)

Demanarem que ens parteixin l'os longitudinalment si es possible a la xarcuteria perquè quedarà millor.

Prepararem la barbacoa i hi posarem damunt la reixa l'ós i deixarem que cogui. Torrarem el pa i reservarem.

Quan el moll sigui calent, traurem l'os del foc i amb una culleradeta o donant-hi uns copets el retirarem i l'escamparem damunt la torradeta com si fos una crema o nocilla. Si tenim la trufa, en ratllarem una mica pel damunt i ja ho tindrem!


Seguidors