divendres, 6 d’agost de 2021

Albergínies masala v. 2.0

 

Una recepta aprofitant la temporada d'albergínies i una visita a un petit super hindu nou al centre d'Olot.


Ingredients ($persones):

4 albergínies blanques mitjanes
1/2 ceba
1 tomàquet o dos ben madurs
1 o 2 alls
1 cullerada de cafè de cúrcuma
1 cullerada de cafè de comí (llavors)
1 cullerada de coriandre en pols
1 tros de gengibre
1 cullerada de cafè de garam masala

Començarem per  fregir lleugerament en oli les llavors de comi i afegir l'all i la ceba que prèviament haurem  picolat ben finet l'all i la ceba abans no es cremin les llavors. Ho deixarem sofregim tot ( amb una mica de sal) fins que la ceba transparenti i hi afegim el gingebre ratllat i immediatament el tomàquet també picolat.
Quan comenci a fer-se la salsa, hi afegim la resta d'espècies i remenem una mica, deixem que es concentri i hi afegim les albergínies blanques tallades a cubs.  Podem assegurar-nos la salsa, afegint-hi mig gotet d'aigua. ho tapem tot i ho deixem coure fins que les albergínies siguin cuites. Rectifiquem de sal.

Seguidors