dimarts, 17 d’agost del 2021

Hamburguesa de cigrons


 

Una recepta fàcil de fer tot i que un pèl difícil que et quedi perfecte, com a mínim que et quedi amb la textura correcta ! però la veritat, és que segueix valent la pena de provar-la...

Ingredients (2-3 persones):

250 g de cigrons ja cuits
1/2 ceba
2-3 tallets de pebrots escalivats o uns trossets de pebrot vermell
1-2 grans d'all
1 culleradeta de llavors de comí
sal i pebre negre
1 raig de suc de llimona

En una paella, fem un sofregit amb la ceba i l'all ben picolat i amb una mica de sal. Tot a foc ben baixet perquè ens quedi bé. Si tenim perot fresc, l'afegim als pocs minuts, si no, si tenim pebrot escalivat, l'afegim quan ja tinguem la ceba ben cuita. Reservem.

Aixafem els cigrons amb una  forquilla i hi afegim el comí, el raig de suc de llimona i el sofregit ben trinxadet i amanim amb sal i pebre negre al gust. Formem les hamburgueses , n'haurien de sortir 4 de mida "normal" i les deixem a la nevera perquè agafin textura.  

Passada l'hora i un cop estiguem a punt de dinar, escalfem una paella  amb una mica d'oli i hi posem les hamburgueses, deixem que es facin per una cara, volta i volta i ja ho tindriem. 

Ara, nosaltres em tingut alguns problemes amb la textura de les hamburgueses i se'ns s deformaven una mica quan voliem manipular-les, calia tornar a "arreglar-les", però vaja, tampoc res greu.

Seguidors