dimarts, 11 de gener de 2022

Amanida d'espaguetis de mar

 

Avui hem cuinat aquesta recepta amb algues espagueti de mar..No les haviem tastat mai i ens han sorprès i agradat molt més del que ens pensàvem...I realment, tampoc no té gaire complicació això de cuinar-les...

Ingredients:

algues espaguetis de mar
1 llimona (el suc)
oli
una cullerada de postres de comí
1 all petit trinxat

Començarem per (aprox.) una horeta abans, posar en remull l'alga. Quan s'hagi hidratat bé, la bullirem com si fos pasta durant uns 10 minuts aproximadament en una aigua diferent a la que em fet servir per a hidratar-la.

A part, trinxarem un all i exprimim  la llimona, guardant-ne tot el suc.

Un cop cuits els espaguetis de mar, els escorrem, pasem per aigua freda, i els posem en un bol. Preparem una vinagreta amb l'oli, el suc de la llimona, el comi, un polsim de sal i l'all ben trinxadet. ho aboquem damunt els espaguetis de mar, ho barregem i ja ho tindriem!

Seguidors