Una recepta ben senzilla...la única complicació possible seria tenir la previsió de preparar amb antelació els pèsols negres seguint el sistema dels llegums (remullada 24 hores abans) i, es clar, localitzar els pèsols negres a Barcelona, però per sort se'n poden trobar avui en dia a alguna botiga de llegumaires a l'engrós. i poca cosa més a comentar ..la resta d'ingredients, fàcils de tenir a mà i la recepta no té gaires complicacions..això sí, queda ben bona!
Ingredients (2 persones):
200 g de pèsols negres cuits
2 botifarrons de ceba
1-2 cebes tendres petites
1 all tendre mitjà
Començarem per pelar i picolar ben finets les cebes i l'all tendre. Ho sofregim tot en una paella amb una mica d'oli i amanit de sal i pebre.
Quan la ceba comenci a transparentar, hi afegim els botifarrons sense pell. Deixem que es desfacin i hi afegim els pèsols. Barregem-ho bé tot i deixem que cogui tot junt uns minuts (3-4). I ja ho tindrem!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada