Una altra de les receptes de la col.lecció de "La cuina senzilla" de l'editorial "cinc torres club" comprats en els nostres viatges ornitològics al Delta de l'Ebre....
Ingredients (2-3 persones9:
2 a-3 albergínies grosses
1 fulla de llorer
una mica de farina
1 gotet petit d'aigua
oli
per la picada:
1 o 2 granets d'all
una branqueta de julivert
1/2 llesca de fa fregit
un grapat d'avellanes torrades i pelades
Enfarinem i fregim les albergínies prèviament pelades i tallades a rodanxes. Nosaltres les varem fer a la planxa per estalviar-nos una mica de pesantor al plat...Un cop tots els talls cuits, els posem en una cassoleta, amb un gotet d'aigua i el llorer..quan comenci a bullir, hi afegim la picada que haurem fet abans i ho deixem coure a foc mig i que vagi fent xup-xup durant uns cinc minuts. I ja ho tindriem!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada