dijous, 7 de juliol del 2022

Alberginies en suc del Baix Ebre



 Una altra de les receptes de la col.lecció de "La cuina senzilla" de l'editorial "cinc torres club" comprats en els nostres viatges ornitològics al Delta de l'Ebre....


Ingredients (2-3 persones9:

2 a-3 albergínies grosses
1 fulla de llorer
una mica de farina
1 gotet petit d'aigua
oli

per la picada:
1 o 2 granets d'all
una branqueta de julivert
1/2 llesca de fa fregit
un grapat d'avellanes torrades i pelades

Enfarinem i fregim les albergínies prèviament  pelades i tallades a rodanxes. Nosaltres les varem fer a la planxa per estalviar-nos una mica de pesantor al plat...Un cop tots els talls cuits, els posem en una cassoleta, amb un gotet d'aigua i el llorer..quan comenci a bullir, hi afegim la picada que haurem fet abans i ho deixem coure a foc mig i que vagi fent xup-xup durant uns cinc minuts. I ja ho tindriem!!

Seguidors