Aquesta recepta l'hemfeta aprofitant llenties que teniem cuites al congelador, però es pot fer encara més ràpid si ho fem amb llenties de pot,es clar..d'altra banda, ara és època de sepionets i el peixater ens els pot netejar per a treure'ls-hi la ploma i la tinta..es a dir, és un plat sense cap complicació..Si no tenim sepionets, ho podem fer amb sipia tallada a daus.
Ingredients (2 perones):
300 g de sepionets
1 ceba
1 tomaquet madur
1 fulla de llorer.
En una cassola que tingui tapa farem un sofregit amb la ceba picolada fina ..quan comenci a transprentar i afegim la fulla de llorer i al cap d'un parell de minuts, els sepionets. Deixem que cogui tot a foc baix i tapat i quan la ceba sigui cuita, hi afegim el tomàquet ratllat. Deixem que cogui i rectiquem de sal i pebre.
Quan el sofregit sigui ben concentrat i els sepionets cuits, hi afegim les llenties cuites, donem un parell de tombs al guisadet i deixem que es barregin els gustos..i ja ho tindriem!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada