Un plat ben tradicional aprofitant els últims pèsols de la temporada (i aprofitant també que aquell dia no estaven a preu d'or )...
Ingredients (2 persones):
1 kg de pèsols frescos amb tavella
1 ceba tendra
1-2 alls tendres
1 tros de botifarra negra
1 tros de cansalada
1 brotet de menta fresca
1 gotet de moscatell (o anís si ho preferiu o les dues coses barrejades)
1 ceba tendra
1-2 alls tendres
1 tros de botifarra negra
1 tros de cansalada
1 brotet de menta fresca
1 gotet de moscatell (o anís si ho preferiu o les dues coses barrejades)
Començarem per desgranar els pèsols i reservar-los.
En una cassola, sofregirem la cansalada tallada a dauets i quan sigui rossa, hi afegim la ceba picolada fina, els alls també picolats, una mica de sal i una mica de pebre negra.
Deixarem que es faci el sofregit, quan sigui força transparent, hi afegirem el moscatell i deixarem reduir. Afegirem llavors els pèsols i una mica d'aigua. Deixarem coure a foc suau i amb la cassola tapada.
Quan els pèsols siguin quasi cuits, hi afegirem la menta i la botifarra negra tallada a trossos al gust. Rectificarem de sal i deixarem que s'acabi de fer.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada