Una amanida ben fàcil de fer i que ens pot "arreglar" una carmanyola o un dinar que calgui deixar preparat...
Ingredients (2-3 persones):
3 patates grosses
1 ceba tendra
150 g de bacallà esqueixat sense remullar
un grapat de cogombrets en vinagre
un grapat de tàperes en vinagre
mostassa antiga
oli
vinagre blanc o de poma
sal i pebre negre
Unes hores abans, posem en remull el bacallà i, si cal, li canviem l'aigua un parell de cops fins que estigui bé de sal.
Pelem les patates i les tallem a daus. Les bullim amb força aigua i sal i quan siguin cuites, les escorrem i reservem.
Picolem la ceba, les taperes i els cogombrets i ho barregem en un bol amb les patates.
Fem una vinagreta amb la mostassa, l'oli, el vinagre i la sal i el pebre. Reguem amb això les patates. Hi afegim el bacallà escorregut i ben esqueixat. Ho barregem tot i ho guardem en la nevera o ho servim ja.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada