dimarts, 2 de novembre del 2021

Moixina (o gatets) amb albergínies

 

Aquesta recepta la vàrem trobar per internet i ens en va semblar molt i molt interessant; teniem moixina o gatets a la nevera i l'altre ingredient principal: les albergínies són ben fàcils de trobar...No és gens difícil de fer i els resultats són boníssim..com tots els guisats, millora d'un dia per un altre...

Ingredients (2 persones):

400 g de moixina neta i tallada (aprox.)
2 albergínies 
5-6 avellanes torrades
5-6 ametlles torrades
julivert
5-6 alls
brou de peix (dos gots) o aigua

Començarem per a talla a rodanxes l'albergínies, salar-la i deixar-la un parell d'hores en repòs perquè perdi amargor.

En una cassola hi posarem un raig d'oli i anirem sofregint les albergínies prèviament enfarinades lleugerament. Reservem (damunt de paper absoervent perquè vagi perdent l'excès d'oli).

A la mateixa cassola, sofregirem lleugerament els gatets prèviament enfarinats. Retirem l'excès d'oli i hi posem de nou tots els talls de gatets i hi afegim per damunt l'albergínia.

A part, fem una picada amb els alls prèviament escalivats i pelats, les ametlles i les avellanes. Quan sigui ben fina la picada, la deixatem amb una mica de brou i ho afegim a la cassola. Aboquem la resta del brou i encenem de nou el foc perquè el guisat faci xup-xup durant uns deu minuts. Apaguem el foc i ja ho tindrem!

Seguidors