Ingredients (2 persones):
1 cuixa de xai preparada per anar al fonr
4-5 patates petites o mitjanes tallades pel mig
1 gotet de vi ranci
1 ceba mitjana
3-4 alls
2-3 brots de romaní
2-3 brots de sàlvia
Salem i empebrem la cuixa de xai. Posem la ceba pelada i tallada pel mig en cas que sigui grossa a una llauna que pugui anar al forn. Posem la cuixa i al voltant, les patates senceres o xapades pel mig si fossin grandetes. distribuim els alls pelats i les herbes. Ruixem amb una mica d'oli i enfornem en el forn ja calent a 200º.
Segons el tamany de la cuixa, potser tardarà un parell d'hores! compte! A mitja cocció, regar amb el vi ranci. Si la cuixa es torres massa pel damunt, tapar amb paper de forn. Deixar coure fins que sigui ben cuita (podem mirar de punxar-la i que no surti "sang").
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada