El fetge de rap no és gaire consumit i és molt bo i gustós..el podeu trobar a les peixeteries que normalment el vénen molt baratet acompanyat del mateix cap de rap..El cap (on hi ha molta molla) el podeu fer servir com a base per a sopes i el fetge es pot menjar així..Nosaltres hem fet servir com a llegum fessols de l'ull ros, típics de Banyoles.
Ingredients (2 persones):
1 fetge de rap
200 g de mongetes o fessols ja cuites (el que tinguem)
1 ceba
1 got de vi blanc més o menys
En una paella, sofregirem el fetge fins a que ens quedi ben dauradet..el traurem i reservarem. Amb el mateix oli, sofregirem la ceba picolada fina i amanida amb sal fins que estigui ben transparent, si ens quedem sense aigua de la ceba, hi podem afegir una mica de vi blanc. Quan la ceba sigui cuita, hi afegim els fessols cuits i el fetge, deixem que faci tot xup-xup i es barregin els gustos, rectifiquem de sal i servim.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada