dimarts, 23 de novembre del 2010

Batata Harra (Moniatos a la libanesa 2.0)

 Una manera diferent de menjar els moniatos. Teòricament aquest és un plat típic libanès, i dic teòricament, perquè corrent per la xarxa hi ha versions de la recepta un pèl diferent entre elles, i tenint en comte, que jo també hi he afegit alguna modificació...és força possible que un libanès no sigui capaç de reconèixer-la! Per això, hi he afegit el 2.0....diguem que és una versió lliure en realitat.

Ingredients:
un parell de moniatos mitjanets per persona
1 llimona
1 o 2 alls
julivert
pebre vermell picant
oli
1 cullereta de coriandre mòlt

Es pelen i tallen els moniatos a daus. Els posem en una cassola que pugui anar al forn amanits amb pebre vermell (al gust) i un raig d'oli. Deixem que es coguin.
A part, exprèmem la llimona i trinxem el julivert ben petit. En un vas o potet, barrejarem la culleradeta de coriandre, el suc de llimona, el julivert trinxat, els alls pelats i aixafats (amb el ganivet) , sal i 3 o 4 cullerades soperes d'oli d'oliva. Deixem reposar.
Quan els moniatos siguin cuits, els treiem del foc i els reguem amb la salseta. Els podem tornar a posar un parell de minuts al forn. Estan més bons d'un dia per l'altre.

1 comentari:

Ornella ha dit...

Mi piacciono tantissimo le patate dolci e finora le ho mangiate solamente così senza nulla...mi salvo la ricetta, grazie! Un abbraccio e buona giornata

Seguidors